A Monori Sportegyesület legnépesebb szakosztálya, a Labdarúgó Szakosztály keretein belül közel 200 sportoló látogatja rendszeresen edzéseinket és vesz részt a mérkőzéseken. Szeptember elejével megkezdődtek az utánpótlás és felnőtt csapatok bajnokságai, mely kiírásokban tucatnyi csapat képviseli a Monori SE-t!

Augusztus utolsó hétvégéjén, még a felkészülés jegyében, az 5 legfiatalabb csapatunk vett részt a gödöllői Juniális Gyermeklabdarúgó Kupán. A legkisebbek, akik az U7-es csapat keretein belül léptek pályára, ötödik helyen végeztek 15 induló csapat között. Az U9-es korosztály kiírását a Monori SE nyerte meg, többek között a BVSC, a III. Ker. TVE és a Mészöly Focisuli csapatait legyőzve. A kupagyőzelem mellett a legjobb kapus járó díj is Monorra került, Kéri Zalánnak és az egész csapatnak gratulálunk! Az U10-es (9. helyezés), U11-es, U12-es (5. helyezés) csapataink léptek még pályára ezen a kupán, tanulságos mérkőzéseket, az edzéseken tanultak éles helyzetben való gyakorlását láthatták az ellátogató szülők.

Augusztus utolsó és szeptember első hétvégéjén már a bajnoki kiírások első mérkőzésire is sor került! Fiú U12 és U13 együttesünk egyaránt a BSE Palócok ellen kezdték meg a bajnokságot; előbbiek 7, utóbbiak 8 rúgott góllal szerezték meg a győzelmet! Az idősebb csapataink szeptember elején már a második bajnoki mérkőzéseket játszották. U15-ös csapatunk gólgazdag mérkőzéseket játszott eddig, 1-1 győzelem és vereség áll a csapat neve mellett.  U17-es gárdánk szoros vereséggel kezdett, majd hazai pályán 4-0 győzte le az FC Dabast. Az U19-esek épp fordított sorrendben, fordulatos meccsen verték az Airnergy FC-t, majd vereséget szenvedtek a második körben.   

Népes fiú csapataink mellett az MSE színeit képviselik a leány utánpótlás és felnőtt labdarúgók is. Az NBII Keleti csoportjában szereplő csapat két vereséggel kezdte a bajnokságot, javításra szeptember 19-én hazai pályán nyílik lehetőség. Az U16-os csapat fölényes 8-1-es sikerrel vette az első akadályt. Szép számú monori csapatért szoríthatunk szinte minden hétvégi napon, sok sikert minden korosztálynak, HAJRÁ MONOR!