Komáromi Tibort, a Monori SE Birkózó Szakosztályának edzőjét sportolói életműve elismeréseként Csik Ferenc-díjjal jutalmazta Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztere. A Magyar Sport Napja alkalmából szervezett ünnepi alkalmat május 6-áról halasztották szeptember elejére, ekkor vehette át a megtisztelő címet a vezetőedző.

MTI/Kovács Tamás

Komáromi Tibor többszörös világbajnok és Eb-győztes birkózó, korábbi szövetségi kapitány, mesteredző Kőbán Rita és Kovács Antal mellett vehette át az elismerést. Szívből gratulálunk a díjazottaknak! Tibinek a monori birkózásért végzett munkáját ezúton is köszönjük, reméljük, hogy még hosszú időn keresztül dolgozhatunk együtt!

Kásler Miklós, az emberi erõforrások minisztere (j2), Szabó Tünde sportért felelõs államtitkár (k) és a Csik Ferenc-díjjal kitüntetett Komáromi Tibor többszörös világbajnok és Eb-gyõztes birkózó, korábbi szövetségi kapitány, mesteredzõ (b), Kovács Antal olimpiai és világbajnok cselgáncsozó (b2), Kõbán Rita kétszeres olimpiai bajnok, többszörös világ- és Európa-bajnok kajakozó, az MTK kajak-kenu szakosztályának edzõje (j). MTI/Kovács Tamás