Február 28-án, vasárnap, a Taksony SE ellen kezdi meg a téli szünet után a szereplést a Monor együttese az NBIII Közép csoportjában. Kék-fehér csapatunk a 12. helyről folytatja a pontvadászatot, a három ponttal előttünk álló pest megyei csapat ellen. A 20 csapatos bajnokság tavaszi fordulói közül kettő már ősszel megrendeztek, a lejátszott 21 mérkőzésen 7 győzelem és 6 döntetlen mellett 8 vereség áll a csapat neve mellett. A klub vezetői decemberben értékelték a csapat teljesítményét, a monorlabdarugas.hu oldalon olvasható beszámoló szerint nem úgy sikerült az első félév, ahogy azt előzetesen szerették volna.

A játékoskeret egyben tartása akkor is kimondott célja volt a vezetőségnek, azonban két játékosunk is az NBII-ből kapott ajánlatot, melynek elfogadása elé természetesen nem gördített akadályt a klubvezetés. Ezzel két korábbi monori játékos is feljebb lépett: Karacs Dániel közel öt, Pintér Dominik három év után távozott Monorról, köszönjük nekik az elmúlt évek játékát! Helyükre több fiatal játékos is érkezett akiknek bemutatkozását a klub honlapján, a monorlabdarugas.hu oldalon olvashatják.

Az aktuális szabályok értelmében továbbra is nézők nélkül rendezhetőek meg a sportesemények, így az első monori tavaszi bajnoki sem látogatható. Márciusban a Ferencváros és Újpest második csapatát is hazai pályán fogadjuk, reméljük, hogy addigra enyhülhetnek a korlátozások, addig is HAJRÁ MONOR!

grafika: Monor Labdarúgás