A tavaszi szezonban lejátszott eddigi négy mérkőzésen veretlenül szerepel a Monor az NBIII Közép csoportjában, három alkalommal győztesen hagyták el a pályát. Az első fordulókban a tabellán hozzánk közel álló együttesek ellen léptek pályára, így a végső helyezés szempontjából is fontos 10 ponttal gazdagodott a csapat.

Február utolsó hétvégéjén a Taksony ellen kezdődött az idei futballév, hazai pályán 5-2-es sikerrel rajtoltak a fiúk. Idegenben folytatódott a bajnokság, az előttünk álló Kozármisleny otthonában 2-2-es döntetlennel ért véget a mérkőzés. Ezt követően két élvonalbeli csapat tartalékegyüttese következett: előbb a Ferencváros II ellen hazai pályán, majd a Paks II vendégeként aratott egygólos győzelmet kék-fehér csapatunk.

A bajnokság folytatásában ezen a hétvégén az Újpest második csapata érkezik Monorra, majd a sereghajtó Majosi SE otthonába látogatunk. Ha a következő fordulókban is sikerül hasonló jó eredményeket elérni, akkor joggal reménykedhet a csapat a tabellán a mostani 9. helyezésnél is magasabb pozícióban. A bajnokság természetesen továbbra is zárt kapuk mögött folytatódik, HAJRÁ MONOR!