Vasárnap visszatérhetnek szurkolóink a lelátóra, ebből az alkalomból a Monor – Iváncsa bajnoki fordulóra a belépés ingyenes.

Mérkőzéssel kapcsolatos információk:
Fontos, hogy 18 év feletti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal léphetnek be a sporttelepre. A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával együtt érvényes. Az igazolványok ellenőrzését még a stadion területére történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat!
18 év alatti szurkolóink csak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyeletével vehetnek részt a mérkőzésen!


Kérjük, érkezzenek minél korábban, 1,5 órával kezdés előtt lesz a kapunyitás! A beléptetéshez elengedhetetlen a védettségi kártya, valamint személyazonosságra szolgáló arcképes igazolvány együttes felmutatása. Ezt követően a korábban megszokott módon történik a stadionba való bejutás.

Arra kérünk mindenkit, hogy a sorban állásnál továbbra is figyeljenek a másfél méteres távolság betartására. Továbbra is javasoljuk a maszk használatát! Bár azok számára, akik védettségi igazolvánnyal belépnek a stadionba, onnantól már nem kötelező a maszk használata, mindenkinek javasoljuk, hogy továbbra is viseljen maszkot a sporttelep területén. Továbbra is érvényes, hogy a belépésig mindenki számára kötelező a maszk használata! Emellett szintén javasoljuk, hogy mindenki használja a beléptető kapuknál kihelyezett kézfertőtlenítőket!

Forrás: Monor Labdarúgás facebook