Ezüstérmet szerzett a Monori SE U10-es csapata a Kölyökliga idei szezonjában, miután a sorozat A-csoportját magabiztos fölénnyel zárta és bejutott a három csapatos bajnoki döntőbe. Év közben 15 csoportmérkőzésből 14 győzelemmel és egy vereséggel lett csoportelső a csapat; ennek köszönhetően bejutott a bajnokok döntőbe, ahol a három csoportgyőztes játszhatott a végső győzelemért! A hármas döntőt egy győzelemmel és egy vereséggel zárták, így végül a második helyezést érték el 24 csapatból!

A nagyszerű csapatteljesítmény mellett, egész évben számos kiemelkedő egyéni teljesítményt nyújtottak játékosaink. Mindemellett Majzik Zétény és Gilan Károly tehetségeink a Kölyökliga válogatottba is bekerültek. Ezúton is gratulálunk Károlynak és Zéténynek! Gratulálunk csapatunknak, illetve csapatunk edzőinek, stábtagjainak az egész éves remek szerepléshez és az elért eredményhez!

A szezon során pályára lépett U10-es korosztályunkban:
Petró Milán, Molnár Léna, Kéri Veronika, Rácz Dominik, Gilan Károly, Kovács Benett, Szabó Levente, Gulácsi Ármin, Majzik Zétény, Szebelédi Márk, Török Alex, Márta Patrik, Ohameje Rayan, Varga Milán.
Korosztályos edzőink: Paulovicz Dániel, Fabio Ndeo
Hajrá Monor!