Véget értek Pest megyében a kosárlabda bajnokságok, a Kosárlabda Szakosztály kadett korosztályú csapatai kitettek magukért, mindkét együttes aranyéremmel zárta a szezont!

A június első hétvégéjén rendezett döntők során a lány csapat az alapszakaszt megnyerő Bárkányi DSE ellen lépett pályára, és nagyszerű játékkal 79:49 arányban legyőzték ellenfelüket. Gyuricskó András edző így értékelt a mérkőzés után: – Nagyon vártuk a döntő napját, az elmúlt két hétben nagyon sokat dolgoztunk ezért a sikerért, és az egész éves munka is példaértékű volt. A lányok az egész meccsen 110%-ot nyújtottak védekezésben és támadásban is. Nagyon gratulálok mindenkinek! Szép munka volt! Hajrá Monor!
A csapat tagjai: HALAUCA Anna Roxana, KOLTAI Regina Szófia, KUN Laura, KáDáR Gabriella, LAUFER Lili, MáTRAY Kincső Viola, NáNáSI Zsófia Anna, PáSZTOR Imola Zsófia, SERES Dóra, SZVITEK Luca Nóra, TODOR Boglárka, ZáTROK Nóra.

A fiúk mezőnyében a Sport Salgó Kft. várt a monori kék-fehér gárdára. Csapatunk veretlenül zárta az alapszakaszt, aktuális ellenfelünket kétszer is le tudta győzni a szezon során; ennek megfelelően végig vezetve, magabiztosan szerezte meg a bajnoki aranyérmet a 76:51-es győzelemmel. A bajnokság all star ötösébe két monori játékos, Bódi Attila és Mohácsi Zsolt is bekerült.
A csapat tagjai: BARCZA Kristóf, BARNA Bulcsú, BENKő Máté Ferenc, BóDI Attila, BúZáS Bence, CSERMELY Győző, FEJéRVáRI Balázs, FOGARASI Levente, LáSZLó Dominik Bence, MIHáLYHáZI Levente Zoltán, MOHáCSI Zsolt Balázs, SZABó Tamás, TAKáCS Szebasztián, TORZSAI Ádám. Edzők Bürgés Gábor, Gomola Bence

Gratulálunk a játékosoknak és köszönjük edzőik munkáját, találkozzunk jövőre is, HAJRÁ MONOR! 💙🤍