Régen látott jó helyezést ért el a Monori SE legmagasabb szinten játszó kosárlabda csapata, miután az NBII Közép B csoport negyedik helyén fejezte be a bajnokságot. A szezon elején kinevezett Szájer Józsefet a bajnokság felénél Bürgés Gábor váltotta, aki így értékelt az utolsó mérkőzést követően:

  • Félévkor amikor átvettem a csapat irányítását a 11. helyen (7 győzelem 6 vereség) állt a monori gárda. A második féléves közös munkánk eredménye 15 győzelem és 1 vereség.
    Örülök, mert megmutatta a csapat, hogy valójában mire is képes. Sikerült megverni a listavezető Dunaharasztit, a 2. helyen álló Honvéd csapatát is, ami hatalmas bravúrnak számít!
    Jövő évben még keményebben dolgozunk, hogy sikerüljön dobogós helyezést elérnünk!

A bajnokságban egyedüli csapatként sikerült a tabella első két helyezett együttese ellen győztes mérkőzést zárni, sőt a négy csoportra osztott NBII végső győztese, a Dunaharaszti MTK szezonbeli egyetlen vereségét Monoron szenvedte el.

Reméljük, hogy a jó szereplés a következő szezonban is folytatódik, és bízunk benne, hogy immár nézők előtt léphetnek pályára ősztől kosárlabda csapataink! Hajrá Monor! 🏀🔵⚪