A versenyszezon befejezését követően idén is megtartotta évi rendes küldöttgyűlését a Monori Sportegyesület. Évente ez a fórum hivatott dönteni sportszervezetünk működésével kapcsolatos legfontosabb kérdésekben; ahol a több száz fős tagságot a szakosztályok által delegált küldöttek képviselik.

 A napirendi pontok megszavazása és az ilyenkor kötelező tisztségviselők megválasztása után a szakosztályok vezetői számoltak be a 2020-as sportszakmai tevékenységről. Összességében elmondható, hogy a Monori Sportegyesület egyik legproduktívabb évének indult a tavalyi év, melyet sajnos felülírtak a pandémia miatt hozott intézkedések. Remélhetőleg 2021-ben, az egyesület alapításának 120. évfordulóján hasonló jó kilátásokkal kezdődhetnek meg az őszi bajnokságok és versenyek! További pozitívum,hogy a Szakszövetségek és a TAO pályázati lehetőségeknek köszönhetően közel 30 millió forint értékben tudott megvalósítani beruházásokat és fejlesztéseket az egyesület 2020-ban, melyekről részletesen beszámolunk a Monori SE megújult honlapján is.

Ezt követően a tagság elfogadta az egyesület pénzügyi beszámolóját és a Felügyelő Bizottság éves jelentését. Előbbiből örömteli hírként ki kell emelni, hogy az előző évhez képest háromszor annyi vállalkozást sikerült megnyerni az egyesület támogatására; így összesen 26 cég segítette a monori sportéletet a látványcsapatsport támogatásra adható keretének felajánlásával. Ezúton is köszönjük támogatásukat és bizalmukat egyesületünk felé!  

A küldöttgyűlés befejező részében a 2021-es esztendővel kapcsolatos döntések következtek, a tagság elfogadta az SE idei évi költségvetését; és Zátrok Tamás néhány mondatban ismertette a vezetőség terveit az idei évre:- Hiszem, hogy a sikeres jelenünk és jövőnk építésével tiszteleghetünk leginkább a múltunk, történelmünk előtt. Az elhangzott beszámolókat, a szakosztályok eredményeit hallva, határozottan állíthatom, hogy a Monori Sportegyesület aranykorát éli, talán soha nem voltunk ennyire sikeresek, ennyire sokszínűek és mégis ennyire egységesek. – mondta el az egyesület elnöke. – Minden szakosztályunknál színvonalas, minőségi munka folyik. Még egy világjárvány sem tudott minket megakadályozni abban, hogy még ha kisebb kihagyásokkal is, folytassuk munkánkat és sikeresen szerepeljünk, csapatainkkal, versenyzőinkkel az országos és megyei versenyeken. Egyesületünk vezetősége jelenleg is azon dolgozik, hogy miként tudna egy színvonalas sportrendezvénnyel, méltó módon megemlékezni a 120. évfordulóról. Reméljük, hogy lesz lehetőségünk ennek megszervezésére – zárta összegzését Zátrok Tamás.

Köszönjük a szakosztályvezetők, technikai vezetők, irodai dolgozók, edzők, szülők támogatását, tagjaink kitartását és támogatóink – köztük Monor Város Önkormányzatának – bizalmát! Reméljük, hogy egyesületünk minél több terve valóra válik, és igazán sikeres évként emlékezhetünk majd 2021-re!