Idén első alkalommal került megrendezésre a Zátrok Károly emléktorna, amelyen jó hangulatú, fordulatos mérkőzéseket láthattak a nézők! Rövid köszöntőt követően egy perces gyászszünettel emlékeztek meg a résztvevők egyesületünk korábbi elnökségi tagjára.

A nyitómérkőzést a hazai Monor SE gárdája játszotta a Szpa-Hse csapatával. A hazai csapat nehezen lendült bele a játékba, emiatt 65-75 arányban vereséget szenvedett. A második összecsapást a Szpa-Hse a Dunaharaszti MTK csapatával játszotta. Félidőben még a Szent Pál Akadémiai vezetett, de a DMTK kemény védekezéssel és pontos támadójátékkal megfordította majd 2 ponttal 73-75 arányba megnyerte a mérkőzést!

Az emléktorna utolsó meccsén a Monor SE a DMTK-val nézett farkasszemet! A hazai csapat tudta jól, hogy az egyetlen esélye a tornagyőzelemre az, hogy legalább 18 pontal győzedelmeskedik, ennek tudatában játszott a labdafeldobástól egészen a mérkőzés végét jelentő sípszóig melynél beállt a 107-62 es végeredmény!

  1. helyezett: Monor Se
  2. helyezett: Szpa-Hse
  3. helyezett: Dunaharaszti MTK

Monori sikerrel ért tehát véget a torna, így méltó módon emlékezhettünk Zátrok Károlyra, és értékes tapasztalatokat szerezhettünk a felkészülés kezdetén.