Az NBIII-as bajnokság 27. fordulójában, vasárnap délután fogadtuk hazai pályán az FC Dabas csapatát. Kellemes tavaszi idő, zöldülő gyep, közel 200 néző, jó hangulat. Egyszóval minden adott volt egy rangadónak is tekinthető futballmérkőzéshez.

Ami a mérkőzést illeti, az első játékrészben némileg kiegyenlítettek voltak az erőviszonyok, azonban igazán veszélyes helyzetig egyik csapat sem jutott. Mindkét csapat részéről talán egy-egy komolyabb ziccer alakult ki. A 42. percben egy szépen felépített támadásból megszereztük a vezetést. Szabó Zsombor beadására, remekül érkezett Hulicsár Máté, aki habozás nélkül a hálóba rúgta a labdát. 1:0-ás monori előnnyel mentünk szünetre. A második félidő lényegesen több gólhelyzetet, valamint gólt tartogatott. Az 58. percben egy fifikás szabadrúgásvariációból Markos Marcell találatával növeltük előnyünket. Monor – Dabas 2:0. Itt még nem ért véget a találkozó. Továbbra is próbáltunk nyomást helyezni ellenfelünkre és magasan labdát szerezni. Egyik helyzet jött a másik után, majd a 88. percben ismét Markos Marcell volt eredményes. Monor – Dabas 3:0. Szerencsére nem kellett sokat várnunk az újabb monori gólra. A 89. percben Haragos Viktor rakta fel az i-re a pontot egy nagyszerű találattal. A hosszabbításban is volt még egy komolyabb lehetőségünk, azonban újabb gólt már nem sikerült szereznünk.

Külön öröm számunkra, hogy több fiatal, tehetséges utánpótlás játékosunk is pályára lépett a mérkőzés során.Rácz Milán (16); Papp Richárd (19); Puskás Norbert (19) kezdőként, míg Kocsis Kristóf (17); Horváth Dániel (16); Hegedűs Bence (18); Méhes Dániel (19) csereként beállva segítették csapatunkat a sikerhez. Végeredmény: Monori SE – FC Dabas 4:0

Ezúton is gratulálunk csapatunknak, illetve szakmai stábunknak! Köszönjük mindenkinek a szurkolást, aki kilátogatott a mérkőzésre! Legközelebb április 3-án lépünk pályára Iváncsa ellen, idegenben. Hajrá Monor!

Forrás: Monor Labdarúgás facebook oldala